Select language:
Languages
CPHI - 36,000 potencialių verslo partnerių per 72 valandas
26/08/2015

Atėjus rudeniui UAB „Vigifarma“ dalyvauja viename svarbiausių farmacijos pasaulyje renginių – tarptautinėje parodoje CPhI Worldwide 2015, kuri šiais metais vyksta Madride. 

Tris parodos dienas parodos lankytojai dalyvauja verslo susitikimuose, konferencijose, pristatymuose, ieško naujų idėjų bei siūlo savąsias. Paroda patogi tuo, kad per kelias dienas vienoje vietoje galima susitikti su partneriais ir klientais iš įvairių pasaulio šalių, aptarti einamuosius reikalus bei būsimus projektus. Čia ne tik randami nauji veikliųjų medžiagų tiekėjai ar vaistų gamintojai, bet gimsta naujos verslo idėjos.

Prieš 6 metus „Vigifarma“ dalyvavo CPhI worldwide 2009, vykusioje taip pat Ispanijoje, Madride, ir susipažino su veikliosios medžiagos ademetionino gamintoju. Nuo tada prasidėjęs bendradarbiavimas tęsiasi, o šio lemtingo susitikimo rezultatas - užregistruotas generinis vaistas „Gepsam“.

Paroda CPhI Worldwide 2015, įskaitant ir parodos metu vykstančius renginius ICSE (kontraktinės paslaugos), P-MEC Europe (farmaciniai įrenginiai, gamybos linijos ir technologijos) ir InnoPack (novatoriški pakavimo sprendimai), iš tiesų yra neeilinis įvykis farmacijos pasaulio įvykių kalendoriuje. Globaliame šiandienos versle mažosios kompanijos gali surasti nišą ir vertingą ilgametę partnerystę, mokytis iš labiau patyrusių kolegų, o farmacijos lyderiai pritraukti inovatyvias idėjas ar atrasti naujas rinkas.